Vorming: open aanbod

Overweg met die stress op het werk
datum niet bekend – 9u-16u30 | Tienen
Het gebeurt al eens dat we de regie van leven en werk enigszins verliezen. Deze opleiding geeft inzicht in het fenomeen 'stress' en geeft mogelijkheden naar hantering ervan.

Versterken van de handgrepen om de touwtjes beter in handen te houden/nemen: rationeel-verstandelijk, kritisch herbekijken van percepties en uitgangspunten; maatschappelijk/levensbeschouwelijk, met (hernieuwde) standpuntbepalingen tav eigen waarden en prioriteiten in dialectiek met de leef- en werkomgeving; aanscherpen van emotionele en handelingsvaardigheden mbt (werk)druk.

En jawel, deze opleiding gaat ook over de haalbaarheid van 'onthaasting'.
Begeleiding: Rita Daneels, psychologe, stresstrainer.
Kostprijs: 0 EURO (opleiding van één dag; dranken; een documentatiepakket).
Belangrijk: De opleiding gaat door in Cultureel Centrum 'De Werf' te Aalst.
  • Mogelijkheid tot middagmaal aan democratische prijs.
  • Korting met opleidingscheques voor werknemers. Betalen met opleidingscheques is mogelijk voor wie zelf de opleiding financiert. Hierdoor vermindert u de kostprijs van deze opleidingen met 50%.
  • Organisaties die aangesloten zijn bij vorming.net genieten een korting van 5 EUR/deelnemer. (zie www.vorming.net voor méér informatie.)
  • Alle opleidingen kunnen ook 'op maat' in de eigen organisatie worden voorzien.
Inschrijven: Rechtstreeks bij Kring-vorming - Aaigemdorp 8 - 9420 Erpe-Mere; kring@vorming.net of bellen/faxen naar 053.63.08.16 of via C.C. De Werf - Aalst - www.ccdewerf.be
© 2007-2011 vorming.net