Vorming: open aanbod

Begeleiden met de JEVO-methode
op aanvraag - 9u-16u30 | Aalst, De Werf
De Jobevaluatiemethode bestaat 25 jaar en wordt gebruikt in diverse sectoren: welzijns- en gezondheidheidszorg, overheid, onderwijs. Het is ondertussen één van de meest bruikbare begeleidingsmethodieken voor medewerkers. Uniek aan de JEVE is de procesbenadering waarbij begeleiding uit een aantal stappen is opgebouwd. Dit laat toe om de JEVE te gebruiken als begeleidingsinstrument. Een betere afstemming en communicatie met de medewerk is de rode draad van deze evaluatiemethode. Binnen de JEVE wordt de medewerker als een persoon beschouwd die binnen een georganiseerd verband over vakspecifieke kwaliteiten beschikt en daarbij omgaat met cliënten. De JEVE is gemakkelijk bruikbaar door de duidelijk structuur die het instrument kent, men kijkt naar werkgedrag in de organisatie vanuit 4 domeinen. In deze opleiding kan u kennis maken met de methodiek, het begeleidingsproces, de inhouden van de begeleiding. Er wordt ook een toelichting gegeven bij de JEVO-software. De opleiding is zowel geschikt voor personeelsverantwoordelijken, als leidinggevenden.
Begeleiding: Chris De Meerleer, trainer-consultant. Heeft jarenlange ervaring met de invoering en gebruik van evaluatie- en functioneringsgesprekken.
Kostprijs: 105 EURO (opleiding van één dag; dranken; de handleiding: evaluatiegesprek; formulieren voor gebruik in de eigen instelling).
Belangrijk: De opleiding gaat door in Cultureel Centrum 'De Werf' te Aalst.
  • Mogelijkheid tot middagmaal aan democratische prijs.
  • Korting met opleidingscheques voor werknemers. Betalen met opleidingscheques is mogelijk voor wie zelf de opleiding financiert. Hierdoor vermindert u de kostprijs van deze opleidingen met 50%.
  • Organisaties die aangesloten zijn bij vorming.net genieten een korting van 5 EUR/deelnemer. (zie www.vorming.net voor méér informatie.)
  • Alle opleidingen kunnen ook 'op maat' in de eigen organisatie worden voorzien.
Inschrijven: Rechtstreeks bij Kring-vorming - Aaigemdorp 8 - 9420 Erpe-Mere; kring@vorming.net of bellen/faxen naar 053.63.08.16 of via C.C. De Werf - Aalst - www.ccdewerf.be
© 2007-2011 vorming.net